O Klubu

Grade Milenković 6. DAN

Grade Milenković 6. DAN

Grade Milenkovič je začel trenirati karate leta 1974 v KK Emona pod mentorstvom Shihana Tokuhise Takashija. Prvi mojstrski naziv je osvojil l. 1980, v komisiji so bili Tokuhisa, Marinković in Božović. 2. DAN je položil pri velikemu mojstru karateja Taijiju Kase, 5. DAN je položil pri Iliju Jorgi in 6. DAN pri Shihanu Takashiju Tokuhisi in Mirče Opelovoskem.

Karate poučuje že 37 let, njegovi učenci pa so večkrat osvojili državna prvenstva na tekmovanjih SZTK. Izvajal je tudi treninge za slovensko smučarsko reprezentanco, ter individualne kondicijske priprave športnikov. Tudi sicer je bil pobudnik maratonov, kjer se je tudi osebno vključeval na velike in male maratonske teke (osebni rekord na velikem 2 uri 37 minut). Diplomiral je na fakulteti za šport leta 1992. Je aktiven član in selektor slovenske reprezentace SZTK.

Rok Milenković 4. DAN

Rok Milenkovič je začel trenirati karate od otroštva, pod mentorstvom Gradeta Milenkovića. Prva dva mojstrska naziva je pridobil pri Shihanu Takashiju Tokuhisi, preostale pa pri Gradetu Milenkoviću. Opravljen ima izpit za osebnega trenerja na Fakulteti za šport in je aktiven član slovenske SZTK.

Karate klub Grade je član Slovenske Zveze Tradicionalnega Karateja (SZTK).

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: